Dansk  |  English
Talent for People

 

 
Executive Search
Rekruttering af ledere og specialister
Vurdering af enkeltkandidater
Personlig sparring
Personligt udviklingsforløb
Team- og medarbejderudvikling
Outplacement
Kontakt os

 

 

Vital betydning 

Virksomhedens øverste ledelse er af vital betydning for jeres fremtidige succes. Derfor lægger vi ekstra ressourcer i hele processen - lige fra tegning af kravprofilen til opfølgning og sparring efter ansættelsen.

 

Kompromisløst forarbejde 

For at kunne søge den rette kandidat til en ledelsespost afdækker vi først hvilke krav og forventninger, kandidaten skal leve op til. Det kræver en omfangsrig jobanalyse. Derudover tegner vi en profil af hele ledergruppen. Det sker gennem samtaler og eventuelt test og sikrer, at den nye leder ikke alene har de rigtige kvalifikationer men også passer ind i sammenhængen.
Af hensyn til potentielle kandidater indsamler vi derudover relevant uddybende information om virksomheden.

 

Præcis søgning  

I søgningen benytter vi os primært af målrettet search gennem vores netværk og sociale medier. Hvis vi vælger at supplere med annoncering, foregår det typisk anonymt.

 

Hurtig performance 

Vi følger den enkelte ansættelse ved kontakt til både dig og den ansatte. Vores forarbejde – viden om jobbet og ledelsesteamet – er et godt afsæt for kvalificeret sparring. De første 6 måneder i jobbet er afgørende for succes.

 

Fuld diskretion 

Vi behandler al information om både virksomheden og kandidaterne med fuld diskretion - og forpligter vores kunder til det samme.

 

Individuel aftale 

Vi aftaler individuelt hvordan og med hvilke midler, vi skal løse opgaven for jer.