Dansk  |  English
Talent for People

 

 
Aktuelle stillinger
CV-databasen
Karriereudvikling
Entrepreneurprogram
Kontakt os

 

 

Lad dit næste job finde dig

Overvejer du at tage næste skridt i din karriere, er du meget velkommen til at lægge dit CV ind i vores database. Herefter vil dit CV løbende blive vurderet op imod både annoncerede og ikke-annoncerede stillinger. Vi kontakter dig, når der er et relevant match. Du er også velkommen til at kontakte os.

 

Opret eller opdater dit CV – log ind på CV-databasen

Følg linket for at oprette dit CV i vores database. Har du lagt dit CV ind tidligere, kan du følge linket for at logge ind og tilrette det.


Sådan håndterer vi dine oplysninger i henhold til GDPR-regulativet

Talent for Peoples konsulenter og administrative medarbejdere kan få adgang til de informationer, du uploader i rekrutteringssystemet. Hvis dit CV og dine oplysninger vurderes relevant i forhold til en aktuel stilling, kontakter vi dig. Såfremt du herefter giver dit skriftlige samtykke på, at indtræde i rekrutteringsprocessen, kan vi dele dine oplysninger med den rekrutterende virksomheds (kundens) ansættende ledere og HR-ansvarlige undervejs i denne proces.

Vi opbevarer dit CV samt de andre oplysninger, som du har indtastet, i den periode hvor vi mener, at dine oplysninger er relevante for os, men aldrig mere end 12 måneder.